^^

Hej!
Igår var jag på onsdagsfika med muf. Min första aktivitet! ;) Jag lyssnade på Christer G Wennerholm som pratade om kollektivtrafiken. Det är faktiskt ganska intressant, vi ser SL som en självklarhet, men vi förstår inte hur mycket som ligger bakom. Visste ni förresten att man snart kommer kunna designa sina egna accses-kort! Kul va?
Ja, har mått dåligt idag, haft fruktansvärt ont i magen, mått illa etc, så jag ahr vart hemma från skolan.
Det var det,
Slut för idag!
"Bilda dig inte bara en åsikt, tänk över den också!"

// PK

Varför?

För mig är moderaterna sinnesbilden av en hållbar framtid. Ny amoderaterna förstår konsekvenser och jobbar framåt. Dem vill gynna alla, inte minst dem som förtjänar det. Man måste visa att det är en bra sak att ha ett jobb, det är något att vara stolt över, det lönar sig. Det oppositionen vill är att höja A-kassan så pass mycket attt det blir som en vanlig lön, då kommer ingen bry sig om att söka jobb. Vi strävar efter sysselsättning och en utbildning där eleverna får veta hur dem ligger till, så dem kan ta det på allvar. Vi tror på ett samhälle där männsikor som arbetar hårt gynnas och man inte tar ifrån dem halva lönen bara för att dem tjänar mer, dem har förtjänat jobbet och utbildat sig länge för att nå dit. Moderaterna tror på att man ska framåt, tillsammans, vi hänger inte upp oss på löjliga småsaker utan tar det här på allvar, för det är seriöst. Det handlar om framtiden, vad vår nästa generation kommer växa upp och bli. Vi vill att dem ska förstå att man måste kämpa för att få bra betyg och då måste man tidigt veta hur man ligger till, så man vet vad man kan förbättra. I riktiga livet får man bara en chans. I skolan får du flera, men inte på slutproven, för det är steget att komma ut i riktiga världen. Det handlar om respekt, att våga privatisera så vi inte behöver betala så hög skatt och inte behöver höja lönerna, eftersom utgången blir densamma. Det handlar oma tt våga gå in för internattionella smamarbeten, och försöka förstå varför vi jobbar för t.e.x miljön inte bara göra det. Våga tro att det finns jobb, ta steget och bygga en hållbar framtid. Visa att man inte är perfekt, man får ta hjälp och det ska underlätta och inte bli någiot som bara sådanna med högre inkomster kan.
We're the future, I want you to know that, let's go out and change, togheter, cus i know er can!

avgång

Egyptens president Mobarack (stavning) inledde för några minuter sedan det tal där han ska tillkänna ge sin avgång. Keep following...

Hej!

Har inte uppdaterat på ett tag då en hel del saker, om inte ganska jobbiga kommit i vägen.
I fredags blev min mobil stulen i ett provrum i liljeholmen, var en julklapp och den var ju knappt en månad gammal. Inte så konstigt men det känns så otroligt när det händer just en, man kan liksom inte föreställa sig hur det kan hända en själv även om det är vanligt och inte så konstigt. Jag blev mest så himla besviken och ledsen på varför människor inte kan vara ärliga och lämna in mobilen. Men vi har iaf polisanmält, spärrat etc.
Sen hittade jag en jättefin väska till ett jättebra pris men den verkade inte var äkta, dessutom är jag hostig har mycket i skolan och onsdagsfickan på muf som jag skulle gått på imorgon verkar inställd, inte så kul va?
Och det hjälpte inte direkt när dem hade ett inlägg på rapport om att jättemånga barn i Sverige lever i "fattigdom". Självklart är det något vi måste bekämpa med enligt statistik är Sverige de andra bästa landet i världen när det gäller den frågan. Blev faktiskt ganska upprörd.
Men nu ska vi sluta klaga, speciellt då majoriteten av dessa problem är ilandsproblem.
Är ju mycket på gång i Egypten. Dagen blev märkt som historisk för Egyptens framtid, dem har stängt av internet etc. Men nu så ska jag faktiskt ta och snacka lite med papsen, vi hörs!
"A thief belives everybody stelas?"

// PK

RSS 2.0